0620641714 welkom@egmotion.nl

Fine tune je ADHD

Masterclass ADHD en Human Design

De masterclass waarin jij leert wat Human Design voor jou kan betekenen in het fine tunen van de aanpak voor je ADHD.

ADHD: Wat als we nu niet naar het label, maar weer naar jou als persoon gaan kijken?

Als we termen als ‘stoornis’ en ‘beperking los gaan laten, zien we wie jij bent als uniek persoon!

Terwijl jij in een cafeetje zit te werken, kijk je om je heen. Hoe kan iedereen er zo rustig bij zitten? Hebben die dan niet net als ik die 36 achtergrondmuziekjes in hun hoofd? Voelt hun hoofd niet alsof ze daar nog meer tabbladen in open hebben staan, dan op mijn laptopscherm?

Steeds vaker voel je je anders dan anderen en besluit je je te laten testen. Ah, ADHD. Dat verklaart een hoop. Op het begin ben je blij met het label. Je kunt medicijnen voorgeschreven krijgen, je krijgt een behandelplan vanuit de GGZ. Eindelijk denk je geholpen te worden.

Tot je door hebt, dat dat label je an sich eigenlijk niet verder brengt en soms zelfs verder belemmert. Het is moeilijker om je auto-rijbewijs te halen, of bepaalde verzekeringen af te sluiten. En heel eerlijk werkt dat behandelplan dat je hebt gekregen ook eigenlijk niet.

Je voelt je niet meer alsof je de enige bent met deze problematiek, maar misschien is dat wel het hele probleem.

Want jij krijgt nu datzelfde behandelplan als ieder ander met het label, maar jij bént niet als ieder ander. Je bent normaal, maar wel uniek. 

Ik wil jou in deze masterclass laten zien dat het ook anders kan. Ik wil jou helpen zonder label. Je niet verder belemmeren, je niet verder in onzekerheid brengen, maar jou de antwoorden geven waar je al die tijd naar op zoek was. JOUW antwoorden. 

Ik wil jouw energie niet onderdrukken, maar je laten zien hoe je deze op de voor jou juiste manier in kunt zetten.

{
One size fits al bestaat niet!

Ik heb ADHD, en nu?!

In deze masterclass neem ik je eerst kort mee in wat ADHD precies is, hoe dit wordt vastgesteld in de GGZ en de typische behandelvormen die je kunt krijgen wanneer je dit label op je hoofd geplakt hebt gekregen.

Maar daarna gaan we die one size fits all uit. Ik wil jou namelijk niet alleen je diagnose beter laten begrijpen, maar vooral jezelf beter leren begrijpen.

Ik laat je zien waarom jouw huidige behandeling wellicht niet voor jou werkt, en hoe jij deze zélf kunt finetunen om wel passend te maken.  

Na het kijken van deze masterclass kun jij niet alleen aan jezelf, maar ook aan anderen beter uitleggen hoe jij je voelt en waar jij tegenaan loopt, doordat ik jou een nieuwe taal geef om dit te verwoorden. Jij voelt je na deze masterclass beter begrepen en hebt een nieuw scala aan oplossingen om mee te experimenteren.

Ik leg je dit alles uit in bitesize video’s met visueel aspect, zodat jij je focus kunt behouden zolang dat nodig is (ik heb zelf ook ADHD, dus weet precies waar jij tegenaan loopt).

De masterclass

Wat we gaan doen:

  • Uitleg over ADHD & behandelvormen.
  • Uitleg over de route om een diagnose te kijken
  • Basic uitleg over Human Design
  • De diepte in met jouw eigen design en hoe jij alles kan fine tunen rondom jouw klachten
  • Uitleg over medicatie en de biologie achter ADHD inclusief een link hierbij naar Human Design

Jouw investering: €65,-

Hi, ik ben Sanne

Ik wil jouw dolgraag laten zien hoe het ook kan!

In mijn zoektocht naar hoe ik in elkaar zat, ontdekte ik al snel dat er geen kant en klaar antwoord was. Verschillende factoren maken mij wie ik ben. Ik werkte als psycholoog in de GGZ en leerde over labels en ‘stoornissen’. En wat dit dan betekende voor die persoon en welke behandeling deze kreeg.

Zelf kreeg ik ooit het label ADHD. En merkte in mijn eigen traject als gevolg van deze diagnose, dat de behandeling niet helemaal paste. Ik noemde mijzelf dan ook een A-typische ADHD’er. Het puzzelstukje was herkenbaar, maar paste net niet perfect in de puzzel.

Inmiddels wat jaren en ervaring verder heb ik het ‘labelen’ van mensen los gelaten. Want eigenlijk zegt een label niks over de persoon. Over zijn unieke eigenschappen en kwaliteiten. Toen ik Human Design ontdekte zag ik al snel de overlap met bepaalde elementen uit de chart en kenmerken van verschillende stoornissen. Maar ook waarom de ‘standaard’ behandeling voor sommige mensen niet werkte. En daar wilde ik meer over delen met de mensen om mij heen.

Wat zou er voor jou kunnen veranderen als we eens naar jou als persoon gaan kijken? Wie je bent en wat er bij jou hoort? Ik kan niet wachten om jouw unieke en authentieke zelf naar boven te halen!

Ben jij een professional?

Ben jij zelf niet gediagnosticeerd met ADHD, maar ontvang jij wel cliënten met dit label en ben je benieuwd hoe jij ze beter kunt helpen?

Wil jij maatwerk bieden aan jouw cliënten die met de huidige behandelingen niet mogelijk is?

Ook voor jou biedt deze masterclass nieuwe kansen!

Misschien vraag jij je dit nog af?

Hoe lang doe ik over de masterclass?

De materclass is opgedeeld in korte praktische video’s zodat jij de verschillende onderwerpen kan bekijken. In totaal is ruim 2,5 uur aan video.

Hoeveel tijd jij vervolgens wil besteden aan het experimenteren is natuurlijk volledig aan jou!

Hoelang heb ik toegang?

Doordat het allemaal kleine video’s zijn kun je ze tussendoor bekijken. Of juist allemaal in één keer. Om een klein beetje een stok achter de deur te houden en te voorkomen dat van uitstel afstel komt heb je 6 maanden om de video’s te bekijken.

Je krijgt gedurende die 6 maanden verschillende mailtjes met reminders zodat je precies weet wanneer de 6 maanden voorbij zijn.

Wanneer is de masterclass?

De masterclass staat in mijn online omgeving. Jij krijgt 6 maanden toegang zodat jij op je eigen tempo kan kijken en toepassen. Er is dus geen vaste data! Wat betekend dat jij zelf bepaald wanneer je er mee aan de slag gaat.

Wat nu als ik niks weet van Human Design?

In de masterclass leg ik alle begrippen uit die je nodig hebt, voordat we de verdieping in gaan. Dit doe ik kort, dus verwacht geen volledige opleiding. Maar wel voldoende zodat jij weet waar jij moet kijken als je je design erbij houdt. Inclusief linkje waar je jouw chart kan downloaden.

Wat heb ik als professional eraan?

Waarschijnlijk heb jij als professional al een hoop tools in handen. Echter denk ik dat, juist door je te verdiepen in iemands design, je de behandeling kan omtoveren tot maatwerk. En je de adviezen die je nu geeft kan bijschaven zodat mensen echt maximaal resultaat kunnen behalen.