0620641714 welkom@egmotion.nl

Een unieke combinatie

Blokkades oplossen in je design met behulp van NEI therapie

Verdieping van je nei consulten

Integreer Human Design

Je heb je NEI opleiding afgemaakt en je hebt al wat vlieg uren gemaakt. Daarnaast ben je fan van Human Design. Hoe meer jij je bewust wordt van de beweging van iemand zijn schaduw kant naar de wijsheid denk je, hier kan ik vast iets mee? Dit moet toch te combineren zijn?

Jazeker! Dat is het dus ook. In deze workshop neem ik je mee in mijn werkwijze en deel ik mijn werkmodellen met jouw zodat jij binnen de kortste keren kan opsporen waar en waarom jouw design uit balans is geraakt. EN jij kan dit vervolgens ook makkelijk toepassen bij de mensen in jouw praktijk. WIN-WIN!

 

  • Leer waar en waarom je Design uit balans kan raken
  • Stel je vragen in de online leeromgeving
  • Kom samen oefenen op de live dag, zodat je de werkmodellen ook uit kan proberen
  • Inclusief de werkmodellen die ik zelf gebruik in de praktijk

Join to tribe

Hoe gaaf is het om samen aan de slag te gaan?

Ik combineer al langere tijd mijn psychologische consulten met Human Design en NEI. En ik heb er enorm veel zin in om mijn werkwijze te gaan delen met anderen. Juist omdat ik merk dat het bij mij ontzettend veel resultaat oplevert. En dat gun ik jou ook!

Omdat ik hou van samen leren krijg je ook bij deze workshop extra informatie rondom Human Design. Deel ik mijn inzichten, maar kun je ook vragen stellen om je werkmodel nog beter in te kunnen zetten. En op de live dag kun je op elkaar oefenen en direct vragen stellen als je ergens tegen aan loopt. Waar nodig help ik jou ook om mijn werkwijze om te zetten naar een manier die bij jou past!

Laten we datgene oplossen, wat jouw belemmerd

om volledig in je wijsheid te komen!

De workshop

Hoe gaan we dit aanpakken?

Toegang tot de online informatie

Vooraf aan de live dag krijg je al toegang tot de online community. Hier vind je basic uitleg over Human Design & een intro in het werkmodel.

De live dag waarbij je kan oefenen

Tijdens de live dag krijg jij de werkmodellen op papier. Daarnaast is er ruimte voor extra uitleg en gaan we oefenen met elkaar.

Zelf aan de slag in jouw praktijk

Na de live dag kun jij zelf aan de slag in jouw praktijk. Je behoudt toegang tot de community zdat je vragen kan blijven stellen!

Waar we het allemaal over gaan hebben online en op de live dag

  • Ik neem je mee door de uitleg en mijn kijk op de verschillende onderdelen van Human Design die in het werkmodel zitten. Je krijg dus extra achtergrond informatie, zodat je weet waar de werkmodellen naar verwijzen.
  • Ik laat je zien waarom verschillende elementen van het design uit balans kunnen raken en daarbij geef ik ook verschillende voorbeelden zodat je een goed beeld krijgt van wat er tijdens jouw consulten aan de hand zou kunnen zijn.
  • Thema’s die in elk geval aan bod komen zijn het energie type, de strategie, signature theme en not-self, autoriteiten, de centers en profielen.

Ik weet zeker dat jij dit ook eigen kan maken!

Stel je eens voor dat dat jij cliënten die struggelen om hun design meer uit te dragen nu kan helpen om die blokkades op te lossen! Dat is toch een feestje!

Wat je kan verwachten

N

Ik deel mijn kennis met jou

N

Basis uitleg

Ik neem je (online) mee door de basics van Human Design. Ik ga er daarbij vanuit dat je zelf al een beetje bekent bent met Human Design.

N

De live dag

Je krijgt de mogelijkheid om op de live dag te oefenen met het werkmodel. Op die manier kan ik je persoonlijk helpen om het model eigen te maken.

N

Een community

Je krijgt blijven toegang tot de online omgeving. Hier kun je vragen stellen of sparren met elkaar over hoe je NEI kan toepassen binnen Human Design.

Wat de workshop niet is

M

De perfecte werkwijze

Ik neem je mee door mijn werkwijze en daarin wil je laten zien wat de mogelijkheden zijn. Je krijgt werkmodellen, maar ik leer je ook om zelf na te denken.

M

Een Human Design opleiding

Ik neem je mee door de basis begrippen zodat je begrijpt wat er achter het werkmodel zit. Het is geen volledige opleiding in Human Design.

De eerst volgende live dag vindt plaats op 24-04-2024 (9:00 – 12:00)

Kun je niet? Maar weet je wel zelf 4 of meer mensen? Mail mij dan voor een prive workshop!

Nog een keer op een rij

Wanneer jij deelneemt aan de workshop krijg jij de volgende dingen zodat jij vol zelfvertrouwen aan de slag kan

Video's met uitleg

Er staan verschillende video’s in de online omgeving met uitlge over Human Design en het werkmodel. 

Tips en trics

Ik deel mijn kennis met jou en zorg ervoor dat jij vol vetrouwen met de materie aan de slag kan.

Werkmodellen

Tijdens de live dag krijg je de werkmodellen op papier zodat jij zelf aan de slag kan en de modellen kan inzetten in jouw praktijk.

Vragen stellen

Zowel in de online community als tijdens de live dag kun jij alle vragen stellen die jij hebt rondom het werkmodel en/of Human Design.

Mooie quote uit de pilot groep 😉

De pilot groep loopt. En hopelijk kan ik hun ervaringen snel delen.

– Enthousiaste deelnemer –

Ik ben zelf onzettend enthousiast over de modellen

Yes! Totdat de pilot groep klaar is even een ‘wij van wc eend adviseren wc eend’. Ik ben nameiljk zelf ontzettend enthousiast. De momenten waarop ik heb ingezet heb kon ik namelijk direct verlichting merken in het beter en krachtiger uit kunnen dragen van de kwaliteiten en wijsheden uit het design. Je bewustzijn moet snappen waarom je bepaalde gedragingen wel in je hebt, maar niet uitvoert. Door NEI in te zetten kom je snel tot de kern. En kun je dus de blokkads loslaten.

-Sanne van Egmond – Maker van de workshop –

Twijfel je nog?

Veel gestelde vragen

Heb ik kennis van Human Design nodig?

In de cursus sta ik stil bij de basis begrippen. Je krijgt dus wel uitleg, maar niet de volledige gelaagdheid. En niet over alles wat je kan vinden in de chart. Maar je kan wel vooruit met de basis elementen van de chart. Daarnaast ben jij natuurlijk vrij om je te verdiepen in Human Design op andere manieren. Ik geef je daarvoor ook graag tips en trics!

Heb ik kennis van NEI nodig?

Ja dit is wel een vereiste. Ik ga er vanuit dat jij al weet hoe je de NEI methode toepast. En dat jij al in het bezit bent van een biotensor. Mocht je dat nog niet hebben, neem dan even contact met mij op. Dan kan ik je helpen om op de juiste plaats te komen om hier een start in te maken.

Wat nu als ik niet kan op de live dag?

Ik denk dat het zeker van toegevoegde waarde is om te kunnen oefenen met het model. Je kan dan vragen aan mij stellen en kijken waar jij tegen aan loopt tijdens het gebruiken van het werkmodel.

Maar kun je echt niet op de live dag, dan stuur mij even een berichtje. Wellicht kun je aansluiten bij een live dag op een later moment.

Ter info: Er wordt geen korting geven omdat jij niet bij de live dag kan zijn.

Hoelang houdt ik toegang tot de online omgeving?

In principe heb je levenslang toegang tot de online omgeving. Dat wil zeggen: Zolang als hij in deze vorm bestaat.

Je hebt op die manier ook automatisch toegang tot de updates van de werkmodellen en eventuele toevoegingen vanwerkmodellen. 

Mensen die lid zijn van de online omgeving worden ook als eerste op de hoogte gebracht van het nieuwe aanbod.

Mag ik de werkmodellen zelf gebruiken?

Jij krijgt bij de live dag de werkmodellen op papier mee. Deelname aan deze workshop geeft jou vervolgens dus het recht om de modellen en de werkwijze ook in te gaan zetten in jouw eigen praktijk zodat jij ook vol enthousiasme mensen kan helpen bij het oplossen van blokkades in hun design.