0620641714 welkom@egmotion.nl

Start vandaag nog

met jouw favoriete product

"

Wellicht ben jij er nog niet klaar voor om direct 1 op 1 aan de slag te gaan. Of ontwikkel jij je liever in je eigen tempo. Volg dan één van mijn online diensten. Ook dan kun jij namelijk mooie stappen gaan zetten, zodat jij die stappen kan gaan zetten die jij zelf graag wil. Mocht je vragen hebben, bij de cursussen en masterclasses zitten mogelijkheden voor een live Q&A of vragen uurtje.

Online cursus

Kiezen voor jezelf zonder je schuldig of egoïstisch te voelen

Online cursus (incl. community en Q&A) – €120

Het lijkt er steeds maar niet van te komen. Je zet het in de agenda, houdt er rekening meer, maar toch lijkt die agenda zich weer te vullen met belangrijke afspraken. En voor je het weet is de week weer voorbij. Je goede voornemens blijven bij voornemens.

Hoe andere mensen dat doen is voor jou een raadsel. Als jij eraan denkt om tijd voor jezelf te pakken breekt het zweet je soms al uit. Want hoe moet je dat allemaal geregeld krijgen? En wat ga je dan doen?

Of misschien heb je al wel ideeën om invulling te geven aan die tijd voor jezelf, maar lijkt de stap om dit uit te gaan voeren te groot, te eng of ben je bang wat anderen ervan gaan vinden. Je denkt dan na over de mogelijke reacties van de mensen uit je omgeving en besluit om toch niet door te zetten.

Masterclasses

Patronen doorbreken

Driedelige masterclass (incl. community en Q&A) – €98

Hoe raar het ook klinkt, elk gedrag heeft een reden. Wij mensen zijn namelijk gewoonte dieren en als iets ooit functioneel is geweest, dan blijven we het gedrag uitvoeren. OOK als het anno 2023 totaal niet logisch meer is. En wellicht heb jij geen idee meer waarom je ooit begonnen bent met dit gedrag. Of misschien heb je een vage indruk maar lukt het gewoonweg niet om het te veranderen. Dat geeft niks. Je bent niet alleen!

Wat ik wel weet is, dat als jij je bewust geworden bent van jouw gedrag, het tijd is om dit gedrag te gaan ombuigen tot iets wat wel bij je past. Zodat jij keuzes gaat maken die juist VOOR jou gaan werken in plaats van TEGEN jou.

Masterclass patronen doorbreken

ADHD & Human Design

Masterclass – €65

Als we termen als ‘stoornis’ en ‘beperking los gaan laten, zien we wie jij bent als uniek persoon!

In deze masterclass neem ik je eerst kort mee in wat ADHD precies is, hoe dit wordt vastgesteld in de GGZ en de typische behandelvormen die je kunt krijgen wanneer je dit label op je hoofd geplakt hebt gekregen.

Maar daarna gaan we die one size fits all uit. Ik wil jou namelijk niet alleen je diagnose beter laten begrijpen, maar vooral jezelf beter leren begrijpen. Ik laat je zien waarom jouw huidige behandeling wellicht niet voor jou werkt, en hoe jij deze zélf kunt finetunen om wel passend te maken.

Ebooks

The Basics

Ebook – Gratis

In dit ebook leg ik je op een begrijpbare en laagdrempelige manier uit hoe ons gedrag tot stand komt. Hierdoor ga jij jezelf beter begrijpen. Daarnaast krijg je ook gelijk inzichten in hoe het anders kan.