0620641714 welkom@egmotion.nl

Kies de manier die bij jou past!

Individueel, hybride of in een groep aan de slag

1:1 Consulten

Connecting the dots

Ben jij op zoek naar een verdiepend consult waarin jij één stukje van je hulpvraag wil onderzoeken? Laten we dan samen individueel aan de slag gaan. Het is beperkt mogelijk om een losse sessies te boeken. Hierbij gaan we snel naar de kern en baken we dat gene wat we behadelen gedurende de sessies goed af.

Jouw investering:

€108,- (incl. btw)

Daarvoor krijg je:

 • Een kennismakingsgesprek per telefoon
 • Een sessie van 45-60 minuten
 • Advies, tips en tricks voor thuis

Relatie consulten

Samen met je partner weer op één lijn

Soms loopt je relatie niet zoals je wil. Verschillende factoren kunnen ervoor zorgen dat je elkaar (tijdelijk) uit het oog verlies. Wanneer het niet lukt om weer terug te komen bij elkaar, kan het fijn zijn om samen met een derde persoon dat patroon uit te pluizen.

Gedurende onze gesprekken ga al mijn kennis met jullie delen. Maar ook inzichtelijk maken welk patroon zichtbaar is tussen jullie beide. Ik zal jullie laten zien waar verbeteringen mogelijk zijn, zodat jullie samen actief aan de slag kunnen om je weer met elkaar te verbinden. 

Jouw investering:

€125,- (incl. btw)

De consulten zijn inclusief:

 • Het eerste telefonische contact (indien gewenst)
 • Een consult van 60 min (90 min á €170)
 • Een combinatie van Human Design, reguliere technieken en alternatieve technieken
 • Maatwerk aangepast aan jouw behoeften
 • Indien je intensiever aan de slag wil vraag even naar een traject (inclusief online bibliotheek met oefeningen en mogelijkheden om vragen te stellen tussen door)

Reading obv klacht

Echt de diepte in op een specifieke hulpvraag

Deze sessie kun je boeken op het moment als je behoefte hebt aan een eenmalig consult. Denk hierbij aan het samen doorlopen van een patroon of een human design reading waarbij we echt ingaan op jouw klacht en wat jouw design hier over verteld.  

Bij elke reading krijg je:

 • Het eerste telefonische contact
 • Online of live sessie á 2 uur
 • Indien gewenst een opname van de reading wanneer deze online is
 • Aantekeningen/samenvatting in online document 
 • Toegang tot de community indien gewenst

Er is ook een gratis community waarin we de eerste stappen zetten naar jezelf beter leren kennen.

Wat je bij mij kan verwachten

N

Commitment en maatwerk

Wanneer je met mij werkt, mag je verwachten dat ik al in ga. Ik heb een brede blik, veel kennis en zet dit allemaal in om jouw zoveel mogelijk maatwerk te leveren.

N

Veel informatie

Ik streef ernaar om jouw te voorzien van zoveel mogelijk informatie. Dit zodat jij voor jouwzelf kan bepalen wat jij nodig hebt om te groeien. Ik heb in elk traject dan ook passende video’s, artikelen en opdrachten staan.

N

1 op 1 contact

Of je nu een losse sessie boekt of deelneemt aan een (groeps)traject. Ik probeer zoveel mogelijk 1 op 1 contact te creëren zodat je nooit het gevoel hebt dat ik niet betrokken ben bij jouw proces.

Wat ik van jouw verwacht

N

100% inzet

Verandering komt niet vanzelf. Ik deel mijn kennis met jouw, maar het is van belang dat jij hier ook mee aan de slag gaat. Ik begeleid je in het proces, maar jij bent degene die het werk uitvoerd.

N

Zelfkennis

Ik vertrouw erop dat wanneer jij een sessie boekt of deelneemt aan de trajecten, dat jij kan inschatten wat jij zelf nodig hebt. Of dat je weet wat bij jou past of niet. Of dat je open staat om te experimenteren met dingen die ik aanreik.

N

Actieve deelname

Of je nu alleen komt of met een partner. Ik geloof er in dat ik vooral begeleid. En jij het werk doet. Een actieve houding en daadwerkelijk aan de slag gaan met de oefeningen is hierbij belangrijk.

Hi, ik ben Sanne

En ik ga graag intensief met jou aan de slag.

Ik heb jaren lang gewerkt in de reguliere zorg als psycholoog. En met de mensen in de zorg is over het algemeen niks mis. Het systeem echter kraakt aan alle kanten. Het plakken van labels stond mij steeds meer tegen en het liefst maakte ik voor elke persoon een op maat gemaakt plan.

Echter is daar in de reguliere GGZ niet altijd de tijd en ruimte voor en werd ik steeds meer gedwongen om de standaard protocollen tot op zekere hoogte te volgen. De stap naar een eigen praktijk was dan ook snel gemaakt.

Eindelijk de ruimte om echt maatwerk te leveren. En te kijken naar de persoon achter de klachten. In mijn werkwijze hanteer ik verschillende technieken en mag je een mix verwachten van zowel westerse als oosterse werkwijze. Ik ben er namelijk van overtuigd dat hoofd en lijf met elkaar verbonden zijn en dat meerdere werkwijze goed bij elkaar aansluiten.