0620641714 welkom@egmotion.nl

Samen de diepte in.

Ontdek jouw authentieke zelf en leer jouw waarheid spreken.

Een intensieve en op maat gemaakte manier van samenwerken.

meer weten?

 

"

Om maar gelijk even met de deur in huis te vallen: Ik ben niet de standaard psycholoog!

Onze samenwerking zal dan ook alles behalve standaard zijn! Dus als jij er klaar voor bent om ECHT de diepte in te gaan en er voor 100% voor te gaan, dan ga ik graag met jou aan de slag!

Want waarschijnlijk heb jij al wel meerdere dingen geprobeerd, maar behaalde je nog niet het resultaat wat je hoopte. Misschien heb je zelfs al wel een traject in de reguliere zorg gehad, maar werd er vooral met protocollen gewerkt. Echt tevreden over het resultaat ben je niet. Dus zocht je verder. Wat past dan wel? Want jij beseft je maar al te goed dat jij uniek bent. En eigenlijk wil jij leren om jezelf te omarmen in plaats van steeds maar te moeten horen hoe het beter kan en moet.

Laten we samen opzoek gaan naar jouw authentieke zelf. Door ook te kijken naar jouw persoonlijke Human Design is het mogelijk om maatwerk te leveren en te kijken wat aan de hand van je design wat de beste aanvliegroute is voor jouw hulpvraag. Doordat ik je in een sessie de juiste vragen stel en met je meedenk kunnen we onderscheid maken tussen wat er echt speelt en van buiten af komt. We gaan kijken welke keuzes het beste bij jou passen. Alles wat je niet meer dient of niet van jou is mag je loslaten. Terug naar jouw kern waaruit jij je eigen waarheid kan gaan spreken.

{

Bedankt voor je begeleiding de afgelopen tijd. Het waren heftige maanden, maar je hebt mij er doorheen geloosd. Je bent goed in je werk en ik ben dankbaar dat ik zo goed geholpen ben. Je hebt mij het mooiste cadeau gegeven: mezelf!

L.H.

Pak die regie weer over je eigen leven. Neem verantwoordelijkheid voor dat wat je wel kan doen!

We krijgen als mens zoveel patronen mee vanuit onze jeugd en soms zelfs vanuit eerdere generaties. Vaak onbewust. En of je ze nu zelf geïnsteleerd heb of meegrekregen van een ander, zonder dat je het doorhebt is dit het programma waar je op draait. De blauwdruk waar je het tot nu toe mee gedaan hebt.

Veel van onze huidige ziektebeelden en klachten komen ook voort uit dit soort patronen, conditioneringen en vastzittende patronen. 

Ben je ontevreden over bepaalde aspecten in je leven? Loop je steeds vast in hetzelfde patroon? Zijn er klachten? Dan is het tijd om dit programma te updaten! En steeds meer te gaan leven volgens jouw blaudruk. Jouw design van hoe de natuur het eigenlijk bedoeld heeft.

"

Optie 1: een los consult

Ben jij op zoek naar een verdiepend consult waarin jij één stukje van je hulpvraag wil onderzoeken? Dan is het beperkt mogelijk om een losse sessie te boeken. Hierbij gaan we snel naar de kern en baken we dat gene wat we behadelen gedurende de sessie goed af.

Connecting the dots…

Jouw investering:

€108,-

Daarvoor krijg je:

  • het eerste telefonische contact
  • sessie van 45-60 minuten
  • advies, tips en tricks voor thuis

Optie 2: (Hybride) trajecten

Om echt goed tot de kern te komen heb ik gemerkt dat ik vaak meerdere sessies besteed om alle aspecten van een hulpvraag uit te diepen. Met een enkele sessie kom je gewoonweg niet tot de volledige kern achter jouw langdurige klachten.

Ik ga alle kennis met jou delen en daardoor kun jij een duidelijke transformatie doorgaan. Ik zal je laten zien waar verbeteringen mogelijk zijn. Maar daarnaast ook waar jouw kwaliteiten zitten en hoe jij beter keuzes kan gaan maken vanuit jouw eigen waarheid.

Snel, uitgebreid en diepgaand aan de slag met jezelf

In elk traject zit:

  • Het eerste telefonische contact
  • Live sessies (per traject verschillend)
  • Online bibliotheek/videotheek
  • Online mogelijkheid tot vragen stellen
  • Een combinatie van Human Design, reguliere technieken en alternatieve technieken
  • Maatwerk aangepast aan jouw behoeften
{

Sanne is heel goed in het aanpassen van haar werkwijze op jouw problematiek en/of wensen. Zij voelt als geen ander aan wat je nodig hebt en na elke sessie verliet ik de ruimte verlicht en opgewekt. Niet wat je per se qua gevoel direct daarna bij therapie zou verwachten, maar dit voelt voor mij heel erg goed. Dankjewel Sanne!

R.G.

Hi, ik ben Sanne

En ik ga graag intensief met jou aan de slag.

Ik heb jaren lang gewerkt in de reguliere zorg als psycholoog. En met de mensen in de zorg is over het algemeen niks mis. Het systeem echter kraakt aan alle kanten. Het plakken van labels stond mij steeds meer tegen en het liefst maakte ik voor elke persoon een op maat gemaakt plan.

Echter is daar in de reguliere GGZ niet altijd de tijd en ruimte voor en werd ik steeds meer gedwongen om de standaard protocollen tot op zekere hoogte te volgen. De stap naar een eigen praktijk was dan ook snel gemaakt.

Eindelijk de ruimte om echt maatwerk te leveren. En te kijken naar de persoon achter de klachten. In mijn werkwijze hanteer ik verschillende technieken en mag je een mix verwachten van zowel westerse als oosterse werkwijze. Ik ben er namelijk van overtuigd dat hoofd en lijf met elkaar verbonden zijn en dat meerdere werkwijze goed bij elkaar aansluiten.